Kemas kini terakhir:
Mencari perkhidmatan pembaikan komputer riba Toshiba yang boleh dipercayai di Singapura? Di Pusat Servis Esmond, kami pakar dalam membaiki semua model komputer riba Toshiba, termasuk siri Dynabook dan Portege. Juruteknik berpengalaman kami menyediakan pembaikan yang pantas dan profesional menggunakan alat ganti tulen atau berkualiti tinggi yang setaraf dengan OEM, bagi memastikan komputer riba anda cepat dipulihkan kepada prestasi optimum.

Pusat Servis Esmond menyediakan perkhidmatan pembaikan komputer riba Toshiba dan Dynabook pakar di seluruh Singapura, meliputi rangkaian penuh termasuk Toshiba Portege, Tecra dan Satellite serta Dynabook Satellite Pro, Tecra dan Portege premium. Kami membaiki skrin, bateri, papan kekunci, port pengecas, papan induk dan sistem penyejukan menggunakan alat ganti tulen atau berkualiti tinggi yang setaraf dengan OEM. Setiap pembaikan mempunyai jaminan standard 90 hari, dengan harga yang telus dan pengambilan serta penghantaran tersedia di seluruh pulau.
Skrin LCD
Skrin Sentuh
Bateri
Papan Kekunci
Papan Induk
Kerosakan Air
Bluetooth
Wi-Fi
Terlampau Panas
Kipas Penyejuk
Windows OS
Engsel
Cakera Keras
Pembesar Suara
Kamera
Mikrofon
Port Pengecas
Isu Lain
RAM
SSDPusat Servis Esmond membaiki rangkaian penuh Toshiba dan Dynabook di Singapura: Toshiba Portege, Tecra dan Satellite, serta Dynabook Satellite Pro, Dynabook Tecra dan Dynabook Portege premium. Juruteknik berpengalaman kami menyelenggara setiap siri, sama ada dalam jaminan atau di luar jaminan. Tidak pasti dengan model anda? WhatsApp kami dan kami akan membantu.
Tidak pasti nombor model Toshiba anda? Lihat panduan ringkas kami: cara mencari nombor model Toshiba anda →
| Siri Model | Model |
|---|---|
| Dynabook Portege X | X30L-M, X30W-M, X40L-M, X45W, X30L-K, X40L-K, X30W-K, X30L-G |
| Dynabook Portege Z | Z40L-N (Copilot+ PC) |
| Dynabook Tecra | A50-K, A40-K, A50-J |
| Dynabook Satellite Pro | C40-K, C50-K, C40-J, C50-J, L50, C50-E, E10-S |
| Toshiba Portege | X30-E, X20W-E, A30-D, R30-A, Z930 |
| Toshiba Tecra | X40-E, X40-D, R950, A11-125, M9, A9, 8100, 500CDT |
| Toshiba Satellite | C55-B, C55-C, L50-B, Radius 11/12/14, S40t, Satellite Pro C870 |
| Toshiba Qosmio | X305, X505, X770, X870, X70, X75, F10, E15 |
| Toshiba KIRA / Chromebook | KIRAbook (KIRA-101), KIRA (KIRA-107), Chromebook CB30/CB35, Chromebook 2 (CB30-B/CB35-B, CB35-C) |
Tidak pasti tentang model Toshiba atau Dynabook anda? Whatsapp kami hari ini, kami sedia membantu.
Pusat Servis Esmond membaiki skrin, bateri, papan kekunci, port pengecas, papan induk dan sistem penyejukan di Toshiba dan Dynabook menggunakan alat ganti tulen atau berkualiti tinggi yang setara dengan OEM dan diagnostik yang teliti. Setiap pembaikan mempunyai jaminan standard 90 hari, boleh dilanjutkan dengan Esmond Care, dengan harga telus dan pengambilan & penghantaran tersedia di seluruh Singapura.
Pakar pembaikan komputer riba Toshiba kami secara rutin menyelesaikan masalah komputer riba biasa ini:
Apa pun masalahnya, pakar pembaikan Toshiba dan Dynabook kami akan mendiagnosis dan membaiki komputer riba anda dengan cekap.
Beribu-ribu pelanggan di seluruh Singapura mempercayai perkhidmatan pembaikan komputer riba Toshiba kami kerana kami menawarkan:
Jangan biarkan masalah komputer riba memperlahankan produktiviti anda. Hubungi Pusat Servis Esmond sekarang untuk pembaikan komputer riba Toshiba pakar termasuk model Dynabook dan Portege. WhatsApp kami atau kunjungi pusat kami hari ini untuk memulihkan prestasi optimum komputer riba anda dengan cepat.
Hantar simptomnya dan kami akan maklumkan kemungkinan puncanya, kosnya dan tempoh masanya. Diagnosis adalah percuma, dan jika kami tidak dapat membaikinya, anda tidak membayar apa-apa.
Ulasan asalnya dalam bahasa Inggeris; teks di bawah ialah terjemahan mesin.
Amaran amaran bateri telah dikeluarkan pada komputer riba HP Spectre saya pagi ini. Komputer riba HP Spectre saya telah dijalankan ujian dan kapasitinya hanya tinggal 23% walaupun ujian komponen menunjukkan Lulus. Sokongan HP meminta saya untuk menentukur bateri yang merupakan prosedur yang sangat panjang dan membosankan, dan ia tidak menyelesaikan isu bateri asal iaitu kapasiti yang merosot. Sokongan HP juga memerlukan masa (sepanjang hari juga tidak pernah menghubungi saya) untuk menyemak stok dan harga. Saya hanya memerlukan penyelesaian yang lebih cepat untuk isu ini, iaitu hanya menggantikan bateri. Saya mencari di Internet dan menemui Pusat Servis Esmond dengan ulasan yang baik. Respons pantas dan nasihat yang membantu. Mereka memindahkan bateri ke cawangan di MidView dalam masa 2 jam dan menukar bateri saya dalam masa 30 hingga 40 minit semasa saya berada di lokasi. Harganya kompetitif berbanding sebut harga lain yang saya dapat dan juga membeli jaminan lanjutan selama 1 tahun dengan harga $48. Mereka juga menyediakan khidmat pelanggan selepas jualan apabila saya bertanya tentang pengecas saya. Tidak seperti sesetengah kedai yang akan mengabaikan anda selepas pembelian. Perkhidmatan yang hebat dan akan mencari mereka pada masa hadapan jika saya perlu membaiki komputer riba saya.
Berpengalaman tinggi, fokus kepada pelanggan, secara amnya hebat dalam apa yang mereka lakukan untuk menyelenggara dan membaiki komputer. Saya pergi ke sana untuk menukar bateri untuk komputer riba saya dan sangat kagum dengan teknikal mereka yang baik, harga yang berpatutan, kemudahan menjalankan perniagaan dan keramahan kakitangan kaunter penerimaan tetamu. Mereka menemui sesuatu yang lain; iaitu sistem penyejukan yang memerlukan perhatian yang teliti menangani masalah tersebut melalui WA yang mendorong cadangan penyelesaian dan pengiraan kos. Ia mudah untuk membuat keputusan dengan transaksi yang telus. Kerja selesai dengan sangat cepat pada asalnya sepatutnya mengambil masa 30 minit dengan tugas tambahan ia mengambil masa 20 minit lagi yang boleh diterima dan kami dapat menunggu sambil bersantai sambil minum kopi di pelbagai kedai F&B di pusat membeli-belah ini. Komputer riba saya diservis dan dibaiki dengan sangat baik dan dalam anggaran bajet asal saya. Amat gembira dengan Esmond kerana keupayaan dan profesionalisme mereka yang hebat. Victor yang melayan kami agak pendiam tetapi tetap dapat menyampaikan maklumat penting dengan jelas kepada saya. Teruskan usaha Esmond.
Baru-baru ini saya menghantar komputer riba saya ke Pusat Servis Esmond di Pusat Runcit Alexandra untuk penggantian bateri, pembersihan dalaman dan perkhidmatan format semula sepenuhnya, dan saya sangat berpuas hati dengan keseluruhan pengalaman. Dari awal lagi, kakitangannya profesional, sabar dan jelas dalam menerangkan diagnosis dan kerja yang disyorkan. Mereka memberikan harga yang telus terlebih dahulu, tanpa caj tersembunyi. Masa pemulihan adalah munasabah dan saya sentiasa dimaklumkan tentang kemajuannya. Selepas servis, komputer riba saya terasa seperti baru. Prestasi bateri telah bertambah baik dengan ketara, sistem berjalan lebih lancar selepas format semula dan pembersihan dalaman jelas membantu dengan prestasi dan pengurusan haba. Secara keseluruhan, perkhidmatan ini cekap, boleh dipercayai dan dikendalikan secara profesional. Saya tidak teragak-agak untuk mengesyorkan Pusat Servis Esmond di Pusat Runcit Alexandra kepada sesiapa sahaja yang mencari servis komputer riba yang boleh dipercayai dan cekap.
Menghantar iMac saya untuk penggantian skrin dan mempunyai pengalaman yang sangat positif dengan Pusat Servis Esmond. Khidmat pelanggan responsif dan sabar sepanjang proses, dan mereka sentiasa memberi saya maklumat terkini dengan jelas. Pembaikan selesai dengan cepat dan iMac berfungsi dengan baik semula. Mereka juga menunjukkan kepada saya gambar-gambar pengumpulan habuk dalaman dan menerangkan servis yang disyorkan secara telus, yang saya hargai sebagai seseorang yang tidak biasa dengan pembaikan. Secara keseluruhan, pengalaman yang lancar dan meyakinkan. Terima kasih atas perkhidmatan profesional!
Keseluruhan proses berjalan lancar dan profesional. Daripada antara muka laman web mereka, sembang WhatsApp, hinggalah masa dan proses pembaikan, semuanya mudah dan senang untuk saya. Mereka juga sangat mesra dalam sembang dan sangat jelas dengan arahan dan sebut harga mereka. Tempoh jaminan mereka juga menakjubkan. Pasti akan kembali ke sini lagi jika saya perlu membaiki apa-apa lagi. Dan sudah tentu, komputer riba terasa seperti baru. Suntingan: Terima kasih kerana membersihkan skrin saya! Saya menghargai perkhidmatan tambahan.
Pengalaman dan perkhidmatan 5/5 Menghargai maklum balas yang pantas! Mudah untuk menempah temu janji/slot masa kerana mereka sangat mudah didekati. Ia adalah pengalaman yang mesra introvert. Saya suka betapa langsung dan mudahnya proses serta nasihat/petikan yang diberikan. Saya peminat tegarnya. Ini juga kali pertama saya mencari perkhidmatan untuk menggantikan bateri komputer riba saya, dan saya sangat gembira kerana telah menemui mereka. Pasti akan kembali lagi untuk bantuan selanjutnya. 😄
Bawa ke Esmond Service Centre di Sin Ming atau Alexandra — diagnostik percuma, pembaikan dari $65, kebanyakannya siap dalam 1–2 jam.